Reportazhi: Shqiperia Ime ne Top Channel hapesire Kanioneve te Osumit ne Skrapar Ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Reportazhi: Shqiperia Ime ne Top Channel hapesire Kanioneve te Osumit ne Skrapar Ja Video

Fatjon Kaloci
23.7.12
Formati "Shqiperia Ime" i televizionit me te ndjekur shqiptar Top Channel, mbremjen e sotme 23 korrik 2012 i'a rezervoi turizmit ne Qarkun Berat. Per disa minuta reportazhi turistik i cdo pas 20:00 te diteve te veres pasqyron vendet me te bukura turistike ne Shqiperi. Videoja ne afro 7 minuta e publikuar mbremjen e sotme nje hapesire iu referua edhe Skraparit dhe me se shumti Kanioneve te Lumit Osum. Videon e plote do ta publikojme ne rrjetin social ne facebook te Corovoda On Line. Kanionet e Osumit ndodhen ne Skrapar dhe jane nder bukurite natyrore te Skraparit me nje gjatesi ne afro 12.5 kilometer shpesh ato perdoren per rafting por biznese te qytetit prane Beratit shpesh i perfshijne ne ture si guide e Beratit, nisur kjo edhe nga nje mos promovim i duhur turistik qe duhet te beje Corovoda. Gjithesesi vemendja e audiences shqiptare ne mbremjen e sotme pa dhe shijoi bukurite madheshtore te Kanioneve Osum.

“Shqipëria ime”: Berati mijëravjeçar - Top... by TopChannelAlbania
©Corovoda On Line