• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Uji 24 ore ne Corovode? Probleme ne sistemin e rrjetit te sapondertuar

Ndersa vetem pak muaj me pare u shtrua sistemi nentokesor qe do te synonte furnizimin me uje te pijshem 24 ore te Corovodes, mesa duket kjo do te vonoj per disa kohe. Pas provave te bera raporte thone per disa probleme teknike qe nuk u morren parasysh dhe qe kane te bejne me disa tuba nentoksore qe duhet te ishin te degezuar. Madje i njejti raport citoi se Depoja e re e cila do te mbushej me vetrrjedhje nga uji i Burimit te Guakut nuk arrin te mbushet me shpejtesine e rrjedhes se ujit te kerkuar. E thene ndryshe edhe per disa kohe uji i shumedeshiruar i ketyre diteve te nxehta do te vonoj per disa muaj rradhazi deri ne nje riinvestim te dyte ne disa pjese nentokesore te tubacionit te ri te ndertuar pak muaj me pare. Raporti jozyrtar. Imazhi Burimi i Guakut nen thatesire Pamja Arkiv
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA