Uji 24 ore ne Corovode? Probleme ne sistemin e rrjetit te sapondertuar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Uji 24 ore ne Corovode? Probleme ne sistemin e rrjetit te sapondertuar

Fatjon Kaloci
14.7.12
Ndersa vetem pak muaj me pare u shtrua sistemi nentokesor qe do te synonte furnizimin me uje te pijshem 24 ore te Corovodes, mesa duket kjo do te vonoj per disa kohe. Pas provave te bera raporte thone per disa probleme teknike qe nuk u morren parasysh dhe qe kane te bejne me disa tuba nentoksore qe duhet te ishin te degezuar. Madje i njejti raport citoi se Depoja e re e cila do te mbushej me vetrrjedhje nga uji i Burimit te Guakut nuk arrin te mbushet me shpejtesine e rrjedhes se ujit te kerkuar. E thene ndryshe edhe per disa kohe uji i shumedeshiruar i ketyre diteve te nxehta do te vonoj per disa muaj rradhazi deri ne nje riinvestim te dyte ne disa pjese nentokesore te tubacionit te ri te ndertuar pak muaj me pare. Raporti jozyrtar. Imazhi Burimi i Guakut nen thatesire Pamja Arkiv
©Corovoda On Line