• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar. Te pakten 3 ngjarje rregjistrohen ne fillim jave ne Skrapar. Njera ne Corovode dy te tjera ne dy fshatra te Skraparit

Te pakten 3 ngjarje u rregjistruan kete fillim jave ne Skrapar ndersa ndjekesit e rregjistruar ne Corovoda On Line via email jane njohur ne kohe reale ne ditet kur kemi postuar kete info. Per versionin free, nje ngjarje u rregjistrua ne Corovode ndersa nje objekt privat ne te cilin ushtrohej aktiviteti Farmaci prane lagjes "5 shtatori" u be pre e nje vjedhje. Ne historikun tone disa vjecar i njejti objekt ka pesuar vite me pare edhe nje rast te ngjashem ndersa nder elementet e vjedhur nuk mungonin as barnat. Nje tjeter ngjarje u raportua ne te njejten dite te henen ndersa ne Therepel si pasoje e nje konfliktualiteti mes disa personave u rregjistrua nje ngjarje e dyte qe kulmoi me akte dhune mes personave te perfshire ne kete sherr. Ndersa nje ngjarje e trete u raportua me heret ne fshatin Dobrenj ku edhe ketu si pasoje e nje konfliktualiteti disa persona u perfshine ne incidente dhe dhune mes tyre. Rritja e veprimeve agresive si dhe kriminale ne tere Shqiperine po rregjistron numerike te larte ne keto dite korriku.
©Corovoda On Line - Imazhi shoqerues Pamje nga Skrapari / Gjergjove

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA