Skrapar. Te pakten 3 ngjarje rregjistrohen ne fillim jave ne Skrapar. Njera ne Corovode dy te tjera ne dy fshatra te Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar. Te pakten 3 ngjarje rregjistrohen ne fillim jave ne Skrapar. Njera ne Corovode dy te tjera ne dy fshatra te Skraparit

Fatjon Kaloci
19.7.13
Te pakten 3 ngjarje u rregjistruan kete fillim jave ne Skrapar ndersa ndjekesit e rregjistruar ne Corovoda On Line via email jane njohur ne kohe reale ne ditet kur kemi postuar kete info. Per versionin free, nje ngjarje u rregjistrua ne Corovode ndersa nje objekt privat ne te cilin ushtrohej aktiviteti Farmaci prane lagjes "5 shtatori" u be pre e nje vjedhje. Ne historikun tone disa vjecar i njejti objekt ka pesuar vite me pare edhe nje rast te ngjashem ndersa nder elementet e vjedhur nuk mungonin as barnat. Nje tjeter ngjarje u raportua ne te njejten dite te henen ndersa ne Therepel si pasoje e nje konfliktualiteti mes disa personave u rregjistrua nje ngjarje e dyte qe kulmoi me akte dhune mes personave te perfshire ne kete sherr. Ndersa nje ngjarje e trete u raportua me heret ne fshatin Dobrenj ku edhe ketu si pasoje e nje konfliktualiteti disa persona u perfshine ne incidente dhe dhune mes tyre. Rritja e veprimeve agresive si dhe kriminale ne tere Shqiperine po rregjistron numerike te larte ne keto dite korriku.
©Corovoda On Line - Imazhi shoqerues Pamje nga Skrapari / Gjergjove