• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Punimi. Corovode. Dy mjetet e renda "trasformuan" te shtunen perfundimisht uren pasarele te Hasan Seitaj

Sikunderse kishim paraprire qe 5 dite me pare, pergjate kesaj te shtune 16 nentor 2013 dy mjete te renda dhe aspak te zakonta per nga permasat gjigande per Corovoden punuan per vendosjen e paletave kryesore prej betoni te nje vepre arti qe do te bashkoj lagjet "2 Dhjetori" dhe "Hasan Seitaj" se bashku. Paletat e forte prej betoni me permasa te gjatesive te madha nuk mund te vendoseshin me mjete te qarkut keshtu qe u desh pritja e dy mjeteve nga nje qark tjeter i Shqiperise. Me se paku 6 paleta kryesore u vendosen deri ne rreth oren 16:00 ndersa puna do te perfundoj deri te dielen per konstruksionet gjigande mekanike te tipit vinc.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA