Punimi. Corovode. Dy mjetet e renda "trasformuan" te shtunen perfundimisht uren pasarele te Hasan Seitaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Punimi. Corovode. Dy mjetet e renda "trasformuan" te shtunen perfundimisht uren pasarele te Hasan Seitaj

Fatjon Kaloci
16.11.13
Sikunderse kishim paraprire qe 5 dite me pare, pergjate kesaj te shtune 16 nentor 2013 dy mjete te renda dhe aspak te zakonta per nga permasat gjigande per Corovoden punuan per vendosjen e paletave kryesore prej betoni te nje vepre arti qe do te bashkoj lagjet "2 Dhjetori" dhe "Hasan Seitaj" se bashku. Paletat e forte prej betoni me permasa te gjatesive te madha nuk mund te vendoseshin me mjete te qarkut keshtu qe u desh pritja e dy mjeteve nga nje qark tjeter i Shqiperise. Me se paku 6 paleta kryesore u vendosen deri ne rreth oren 16:00 ndersa puna do te perfundoj deri te dielen per konstruksionet gjigande mekanike te tipit vinc.
©Corovoda On Line