• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Corovode: Kreret e institucioneve lokale ne nje mbledhje - analize. Gjate takimit ne diskutime Disa nder Problematikat Kryesore

Pak pas ores 11:00 te se premtes 27 dhjetor 2013 u zhvillua ne Corovode ne mjediset e nenprefektures nje takim i perbashket me drejtuesit kryesore te njesive vendore, institucioneve, enteve dhe agjensive ne Skrapar. Per se paku 90 minuta ne nje raportim te shkurter u mesuan vetem disa nder problematikat aktuale te funksioneve zinxhire te administrimit shteteror vecanerisht me nje rendesi me te madhe ndaj dimrit te priteshem dhe Emergjencave. Edhe perse ne takim ishin edhe perfaqesues te institucioneve qe nuk ndervaren nga prefektura apo nenprefektura takimi ne dukje evidentoi disa nder problemet kryesore. Me me shume interes u ndoqen vizionet e pritshme te drejtuesve te rinj per sherbimet me rendesi me te ndjeshme ne komunitet si Shendetesi, Arsim, Ujesjelles, Rend, Energji, Bujqesi, Sherbimi Pyjor etj. si dhe poltikave te reja ndryshe qe mund te sjellin. Ky ishte takimi i fundit per 2013 ndersa pas takimit ne nje dreke pune gjate bisedave u forcuan inisiativat per bashkepunim mes institucioneve
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA