• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Video: Ja sesi do te jete Qendra e re e Qytetit te Corovodes. Perpunimi Grafik jep sesi do te konceptohet ndryshimi Ja video

Qendra e Corovodes do te rikonceptohet sipas nje projekti te 2011. Te pakten per vendasit kjo eshte mese e ditur deri tani. Por si do te jete pamja e re e qendres se Corovodes? Corovoda On Line sjell e para per publikun online videografikun konceptual te ndrshimit qe do te kete kryesisht Sheshi qendror "Riza Cerova" ne Corovode apo edhe segmenti rrugor perkrah ish-Mapove. Projekti i prezantuar fillimisht ne muajin prill 2011 ne prag zgjedhjet lokale te atij viti pritet te marre jete gjate muajve te ardhshem. Ndiqni videon tone ne bashkengjitje.

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA