• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Microsoft ndryshon emrin e sherbimit nga SkyDrive tashme do te quhet OneDrive i cili do te kete hapesire 7 Gb

Nese keni nje llogari email ne Hotmail, Live, apo Outlook tashme poseduesi i tyre Microsoft do te sjelle nje ndryshim. Keshtu u mesua nje dite me pare ne 19 shkurt 2014 sipas njoftimit do te kemi nje ndryshim te emertimit te ruajtesit arkivor SkyDrive qe tashme do te quhet OneDrive. Ky i fundit do te jete me i fuqishem sesa versioni i pare qe limitohej vetem ne 2Gb. OneDrive do te kete 7Gb hapesire per secilin prej jush. Per me shume mjaton qe te klikoni ne adresen www.onedrive.com nga ku me pas do te mesoni me shume, madje shume me shume se me pare plot 7GB.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA