• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Nisma Fason. Ndertimi me hapa te shpejte. Pritet punesimi i me shume se 150 te punesuarve nga Corovoda

Prej ditesh me ritme te shpejta konstruksione metalike po i japin formen e shume pritur nje prej investimeve fason me te medhaja ne Corovode nder vite.
Fasoneria qe do te jete prane Nen Stacionit Elektrik te Qytetit te Corovodes do te mundesoj minimalisht punesimin e se paku 150 punetoreve. Perpos pritshmerise politike per vende pune kjo nisme do te lehtesoj disi statistikat e papunesise ne favor te komunitetit. Prej ditesh punimet vazhdojne dhe sipermarrja ndodhet ne hapat e funsit konstruktiv te objektit. Besohet se aktivitet kryesor ne kete sipermarrje do te jete galanteria prodhimi i kepuceve, cantave lekure etj.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA