Nisma Fason. Ndertimi me hapa te shpejte. Pritet punesimi i me shume se 150 te punesuarve nga Corovoda **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nisma Fason. Ndertimi me hapa te shpejte. Pritet punesimi i me shume se 150 te punesuarve nga Corovoda

Fatjon Kaloci
2.2.14
Prej ditesh me ritme te shpejta konstruksione metalike po i japin formen e shume pritur nje prej investimeve fason me te medhaja ne Corovode nder vite.
Fasoneria qe do te jete prane Nen Stacionit Elektrik te Qytetit te Corovodes do te mundesoj minimalisht punesimin e se paku 150 punetoreve. Perpos pritshmerise politike per vende pune kjo nisme do te lehtesoj disi statistikat e papunesise ne favor te komunitetit. Prej ditesh punimet vazhdojne dhe sipermarrja ndodhet ne hapat e funsit konstruktiv te objektit. Besohet se aktivitet kryesor ne kete sipermarrje do te jete galanteria prodhimi i kepuceve, cantave lekure etj.
©Corovoda On Line