• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Sociale: Corovoda nen Kabull. Rrjetet behen "Rrjeta" kaotike. Pervec rriskut fizik edhe ai estetik

Prej vitesh tashme por me pak ngritur si problematike, edhe Corovoda i eshte nenshtruar kaosit urban te telave apo kabujve kryesisht te dy operatoreve qe lidhin "qiellin" e Corovodes. Mbi rruge kryesore apo ne lagje me dendesi te larte numri banoresh kabujt elektrik valeviten me eren e pare qe fryn ne Corovode. Pervec rrezikut real te pasojave qe mund te kete renia e mundshme e ketyre kabujve ne raste fatkeqesisht apo aksidentesh nje tjeter rrisk ai nen dekor prish imazhin e Corovodes. Jane disa zonat me kryesore qe kerkojne nderhyrje te menjehershme per kete problematike. Por ende nuk eshte bere asgje. Prej vitesh eshte thene se do te rregullohen dhe "kabujt" qe ngjahsojne me rrjeta merimangash do te sistemoheshin por nga dimri ne pranvere ende asgje ne horizont per te ndryshuar. Banoret thuajse cdo dite jane nen kete peisazh por te pafuqishem u duhet te pershtaten me kete realitet pak absurd qe ne nje qytet te vogel mund te eliminohet brenda pak ditesh nisur kjo edhe nga siperfaqja e vogel qe ka Corovoda.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA