• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ndryshimet ne Administrate: Prezantohet Drejtori i Ri i Posta sh.a. Skrapar Albert Bregu do te jete krye te kesaj detyre

Fillim java e pare e muajit mars 2014 solli edhe nje prej ndryshimeve te radhes ne disa prej administratave te pakta qe operojne ne Skrapar. Keshtu me heret Albert Bregu u prezantua si drejtuesi i ri i Posta Sh.A. Skrapar. Me heret ky pozicion mbahej nga Sh.Dyrmishi. Posta Skrapar pervec Zyres Postare ne Corovode ka ne varesi edhe ate te Policanit edhe zyrat lokale te komunave. Bregu me heret ka mbajtur detyra te ndryshme ku nder me kryesoret edhe ajo e Pergjegjesit te Tatim-Taksave Skrapar.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA