• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Parisi neser: Sopranoja me Origjine nga Skrapari Ermonela Jaho ne rolin e Amelia ne "Simon Boccanegra"

Sopranoja Ermonela Jaho neser 7 Qershor 2014 ne shtepine e artit ne France do te synoj emocionet e radhes ne skenat e zerit te madherishem te operes. Keshtu nga neser deri ne 22 qershor 2014 Ermonela Jaho do te luaj ne Operen me tre akte te Giussepe Verdi qe quhet Simon Boccanegra. Ngjarjet qe i perkasin shekullit te katermbedhjete me qender te riun Simon qe ne oper do te luhet nga Andrzej Dobber ndersa Ameli Grimaldi do te jete nje personazh enigmatik qe luhet nga Sopranoja me origjine nga Skrapari. Gjithcka do te mundesohet ne bashkepunim me Orkestren e Harqeve te Operes se Lionit
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA