• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar. Te premten 6 qershor 2014 kujtohet Beteja e Qafes se Gjarperit ne 70 vjetorin e saj

Neser e premte 6 qershor 2014 referuar burimeve te Corovoda Online do te perkujtohet ne Qafen e Gjarperit ne Skrapari 70 vjetori i betejes se madhe. Perfaqesues nga Komiteti i veteraneve Familjeve te Deshmoreve banore te Corovodes do te jene paraditen e neserme ne vendin nga ku nderohet kujtimi i se paku 33 deshmoreve te rene nga kjo Beteje qe lokalizohet mes Gjerbesit dhe Konakut Me heret kesaj jave nje tjeter beteje u kujtua ne 70 vjetorin e saj ne afersi te Therepelit nje fshat i Skraparit. Keshtu Beteja e Qafes se Shkozes u kujtua gjate mesjaves ndersa nje perfaqesi te deleguarish te Komitetit te veteraneve ishte e pranishme ne kete takim.Nje prej te reneve ne kete beteje ishte edhe kosovari, Hero i Popullit Xheladin Beqiri.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA