• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Libri: Tomorri: Mali i shenjtë që ne shqipëtarët e quajmë Baba. (version i plotë elektronik) Alfred Frashëri

Një tjetër krenari më shumë për Skraparin këtë herë vjen duke ju shtuar bibliotekës së botimeve mbi dhe rreth Skraparit. Alfred Frashëri sjellë në një përmbledhje konçize gjithçka që duhet ditur rreth Mal Baba apo Malit të Tomorrit. Me shumë referenca dhe imazhe leximi juaj do të jetë i këndshëm nisur kjo edhe nga fakti që Corovoda Online e sjell me lejen e autorit të plotë në versionin elektronik librin në fjalë. Prisni pak sekonda në ngarkimin e mëposhtëm dhe lexim të mbarë. oselexoje duke Klikuar KETU
© Alfred Frashëri & Corovoda Online / Libri është një botim i datuar në 12 korrik 2015. Imazhi / Pamje nga kopertina.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA