• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koordinata X: Pulla Postare e 1973 iu kushtua Tendës së Qypit në Skrapar

Emetimi i pullave postare lidhet ngushtë me personalitet, ngjarjet dhe mesazhet e ndryshme me ndikim në shoqëri. Corovoda Online me Koordinatën X publikon Pullën postare që përkujton Betejën e Tendës së Qypit. Kjo pullë u publikua në 11 gusht 1973 dhe në sfond në një paraqitje pikture jepeshin plane të pikturuara nga të dhënat historike mbi betejën e tendës së qypit. Pulla kishte përmasat 98 me 62 milimetra dhe ishte shumëngjyrëshe. Vlera në lek shqiptar e saj ishte 2.05 lek. Ajo u publikua në promemorie të betejës historike të kryer në Skrapar gjatë ditëve 19 deri në 21 janar 1943. Pamja në vijim jep një model të kësaj pulle.
© Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA