BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Kush është Objekti më i Bukur Bektashi në Shqipëri? FOTO Imazhet më të bukura në Jug të Shqipërisë

Posted on Friday, August 19, 2016 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Ditët e Pelegrinazhit Bektashi në Tomorr, Skrapar mbledhin veç qindra mijëra njerëzve dhe shumë, po shumë donacione... në vlera monetare. Shpesh vizitorët bëjnë reagime mbi atë se çfarë mund të investohej më mirë në vendin e shenjtë. Megjithate, disa imazhe mbresëlëse, që Corovoda Online publikon do t'ju lënë pa mend, për një bukuri magjepsëse që nuk ndodhet në Skrapar dhe nuk është shumë e njohur për ndonjë pelegrinazh të përmasave që ka Pelegrinazhi i Skraparit. Imazhet në vijim i përkasin Teqesë së Sarandës, dhe investimi duket përrallor dhe i mbrekullueshëm. Kjo së paku është përshtypja jonë redaksionale pasi nuk kemi ndonjë referencë ende se cili objekt bektashi në Shqipëri është më i bukur. Por pas këtyre pamjeve jemi të sigurtë se do të habiteni.Corovoda Online

0 Responses for “ Kush është Objekti më i Bukur Bektashi në Shqipëri? FOTO Imazhet më të bukura në Jug të Shqipërisë”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social