• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Zonat e Kultivimit të Drogës në Skrapar - Tabloidi pretendon burime të një raporti

Më herët, në shtypin e shkruar të mëngjesit të kësaj të mërkure 17 gusht 2016 disa media shqiptare publikuan një listim me afro 360 lokalitete ku kultivohet Kanabis Sativa. Sipas Shekulli.com.al në një raport sekret prej 10 faqesh listohen 363 zona në Shqipëri ku kultivohet Kanabis. Sipas shkrimit të Shekullit ky dokument është i hartuar nga institucionet Shqipëtare në bashkëpunim me ato Gjermane dhe Italiane. Sipas raportit, Kanabis pasi kultivohet në Shqipëri ndjek rrugë trafiku për në Shkodër - Mal i Zi - Serbi - Hungari dhe në destinacion final Gjermaninë. Por për Skraparin ky shkrim që i referohet Shekulli.com.al thekson se këto janë zonat e kultivimit të Kanabis në Skrapar:
1. Turbohovë
2. Potom
3. Konak (Zhepë)
4. Kakrukë
5. Vëndreshë
6. Dobrushë
7. Therepel
8. Bogovë
9. Novaj

Corovoda Online / Burimi Kortezi: Shekulli / Imazhi me karakter ilustrativ nuk i referohet domosdoshmërisht lajmit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA