Zonat e Kultivimit të Drogës në Skrapar - Tabloidi pretendon burime të një raporti **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zonat e Kultivimit të Drogës në Skrapar - Tabloidi pretendon burime të një raporti

Fatjon Kaloci
17.8.16
Më herët, në shtypin e shkruar të mëngjesit të kësaj të mërkure 17 gusht 2016 disa media shqiptare publikuan një listim me afro 360 lokalitete ku kultivohet Kanabis Sativa. Sipas Shekulli.com.al në një raport sekret prej 10 faqesh listohen 363 zona në Shqipëri ku kultivohet Kanabis. Sipas shkrimit të Shekullit ky dokument është i hartuar nga institucionet Shqipëtare në bashkëpunim me ato Gjermane dhe Italiane. Sipas raportit, Kanabis pasi kultivohet në Shqipëri ndjek rrugë trafiku për në Shkodër - Mal i Zi - Serbi - Hungari dhe në destinacion final Gjermaninë. Por për Skraparin ky shkrim që i referohet Shekulli.com.al thekson se këto janë zonat e kultivimit të Kanabis në Skrapar:
1. Turbohovë
2. Potom
3. Konak (Zhepë)
4. Kakrukë
5. Vëndreshë
6. Dobrushë
7. Therepel
8. Bogovë
9. Novaj

Corovoda Online / Burimi Kortezi: Shekulli / Imazhi me karakter ilustrativ nuk i referohet domosdoshmërisht lajmit