• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

VIDEO: Drejtori Menxharial i T.A.P. Ian Bradshaw dhe Kryetari i Bashkisë Skrapar Inagurojnë një tjetër investim në Skrapar

Paraditen e së shtunës 1 Tetor 2016, një ceremoni u konkretizua me prerjen në mënyrë simbolike të shiritit të një tjetër investimi të T.A.P. në Skrapar. Drejtori Menaxherial i Trans Adriatic Pipeline Ian Bradshaw dhe Kreu i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu inaguruan një vepër në Çorovodë që ishte amortizuar ndër vite ndërsa tani është bërë më funksionale dhe bashkohore. Flitet për Urën që Lidh Lagjen 2 Dhjetori dhe 5 Shtatori në Çorovodë. Investimi i projektit T.A.P. për komunitetin synon edhe impaktin pozitiv në zonat ku kalohet për punimet e T.A.P. dhe ku mjetet e kontraktorëve vijojnë punimet prej kohësh. Në ceremoninë e rastit ishin të pranishëm edhe të pranishëm edhe përfaqësues të politikëbërjës shqipëtare në nivel qëndror dhe rajonal mes tyre përmendim Kreun e Parlamentit Ilir Meta, Deputetët Fidel Ylli, Silva Caka, si dhe Nasip Naço. Gjatë fjalës së tij, Kreu i Parlamentit e konsideroi: "Një ndryshim të madh për këtë qytet" ndërtimin e kësaj vepre.
Ilir Meta: "Ka qënë një problem për një kohë të gjatë, pasi kjo rrugë ka qënë me një korsi. Është një ndryshim i madh për këtë qytet"

Shohim pa koment një video via mobile nga disa momente nga ky aktivitet.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA