• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

FOTO: Edhe Poliçani me një imazh të ri së shpejti - Projekti në kuadër të Programit Rilindje Urbane

Ndryshimet po prekin thuajse qëndrat kryesore urbane në shumë qytete të Shqipërisë. Punimet që kanë filluar prej kohësh padyshim në fazën e punimeve japin një pikëpyetje mbi rezultatin. Por pa asnjë dyshim si në Çorovodë edhe në Poliçan të menduarit pak më përtej do të sjelli një imazh më bashkëkohor të qëndrave urbane kur këto projekte të përfundojnë. Ndalojmë pak në qytetin fqinj, Poliçan që prej 2015 është Bashki më vehte. Në maketet e projektit final shohim sesi do të transformohet Poliçani në këtë projekt ku 2017 do të japi një pamje më të plotë të punimeve që kanë nisur prej muajsh si në Çorovodë edhe në Poliçan në kuadër të projektit Rilindja Urbane një nismë kjo e Qeverisë Shqiptare në bashkëpunim me autoritetet vendore. Në imazhet në vijim shohim skicë maketet e projektit në Poliçan.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA