BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

2 Lëkundje Sizmike në Shqipëri - 4.7 Magnitudë dhe 2.9 Lëkundjet ndihen në Skrapar

Posted on Friday, January 27, 2017 and filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Një lëkundje e fortë sizmike në Jug të Shqipërisë me intesitet paraprak 4.6 Magnitudë Goditi pak minuta më parë Shqipërinë. Epiqëndra e tërmetit lokalizohet pranë Urës Vajgurore, Kutalli por lekundjet u ndjene për 6 sekonda edhe në Skrapar. Lëkundjet sizmike ndodhen rreth orës 18:07 të pasdites së vonë kur Shqipëria daton 27 janar 2017.
UPDATE: Epiqëndra e tërmetit lokalizohet sipas Shërbimit Mesdhetar Sizmologjik në Kutalli
UPDATE: Një tjetër lëkundje sizmike pason tërmetin e pak minutave më parë. Ndërsa lëkundja e parë ndodhi rreth orës 18:07 me intesitet 4.7 një goditje e dyte sizmike rregjistrohet me intesitet më të ulët. 2.9 Magnitudë në orën 18:16
UPDATE: Duke ju referuar websitit zyrtar të Institutit të Gjeoshkencës ky i fundit në një informacion paraprak e cilëson magnitudën sizmike të parë dhe më të fortën si 4.5 Magnitudë, theksojmë është informacion paraprak i Gjeoshkencës
Corovoda Online

0 Responses for “ 2 Lëkundje Sizmike në Shqipëri - 4.7 Magnitudë dhe 2.9 Lëkundjet ndihen në Skrapar”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social