• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Ndalohet një 44 vjeçar - Gjykata e Beratit kishte dhënë urdhër arresti për të

Një 44 vjeçar nga Berati por që punonte në Skrapar prej disa kohësh, u ndalua një ditë më parë ditën e djeshme 26 Janar 2017. 44 vjeçari ishte punonjës në institucion me rëndësi në Skrapar ndërsa arrestimi i tij u bë pas masës së sigurisë që kishte vendosur Gjykata e Beratit "Arrest me Burg". Mbi 44 vjeçarin bien 3 akuza. Arrestimi i tij ndodhi ditën e djeshme 26 janar 2017
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA