• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Sali Berisha në Facebook - Edhe Çorovoda mavri? ... por harron Kravatën dhe se Bashkëshortja mbajnë të njëjtën ngjyrë

Në një postim të një imazhi në rrjetin social Facebook, ish-Kryeministri shqipëtar Sali Berisha ka përshkruar foton ku shfaqen një pjesë e fasadave të reja të Çorovodës me tekstin: "Edhe Çorovoda mavri!?"

Imazhi është përcjellë si viral në rrjet, ndonse ka diçka që nuk shkon. Në rregullat e gjuhës shqip, nuk përdoret pikësimi "!?" por e kundërta "?!" ( kujtojmë: Pas fjalive të mëvetësishme dhe periudhave pyetese të quajtura "retorike" (me të cilat nuk pyetet realisht për diçka, po vetëm shprehet me forcë të vecantë një pohim a mohim), vihet zakonisht një pikëpyetje e ndjekur nga një pikëçuditje, ashtu si në fjalitë pyetëse thirrmore )
Edhe pse konotacioni politik synon në thelb mesazhin thumbues mes së majtës në një lokalitet të njohur për qëndime të majta, Berisha mban në foto profil një imazh të tijin me ngjyrën e kravatës " Mavi" ( pa R ). Ndërsa në foto kopertinë të kohështrirjes, bashkëshortja e tij, mban të veshur një fustan me ngjyra të ngjashme me foton e fasadave të disa pallateve pranë Qëndrës së Çorovodës. 
Skrapari, shpesh në arenën politike shqipëtare përmendet në varësi të situatave politike në vend. Më herët, Rama në një koment në rrjetin social facebook i'u përgjigj komentit të një ndjeksi me citimin: Skrapari ka gurë fantastik :) duke i'u referuar Shtrimit me gur dekorativ të qëndrës së kryeqytetit shqipëtar, Tiranës.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA