• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Aktiviteti - Ceremonia e Hapjes Zyrtare të një Banke të Nivelit të Dytë në Çorovodë

Një filial i BKT do të çelet zyrtarisht në një cermoni simbolike të premten 7 Prill 2017 në Çorovodë. BKT thënë ndryshe Banka Kombëtare Tregtare me filialin e saj i shtohet transaksioneve dhe shërbimeve të Çorovodës. E datuar në krijim në 29 Nëntor 1925 e njohur si Banka e Parë në Shqipëri kjo bankë me filialet e saj është e pranishme në gjithë Shqipërinë. Filiali i saj në Çorovodë do të lokalizohet pranë Godinës së Albtelecom dhe Eagle. Në Ceremoninë e rastit pritet të ketë drejtues të lartë të kësaj Banke të nivelit të dytë si edhe drejtues të autoritetit vendor. Jozyrtarisht, sipas Corovoda Online edhe Kreu i Parlamentit Shqiptar Ilir Meta mund ( theksojmë informacion jozyrtar) të jetë pjesë në ceremoninë e hapjes zyrtare të këtij filiali banke që përkon me filialin e 92-të të BKT në Shqipëri me 66 filiale dhe 26 në Kosovë.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA