• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Ishte Shpallur në kërkim - Ndalohet një 34 vjeçar nga uniformat blu

Sipas burimeve të Corovoda Online më herët në 9 qershor 2017 përmes një sinjalizimi u njoftua se forcat e rendit në Skrapar kishin ndaluar një 34 vjeçar. I riu ishte shpallur në kërkim pasi më parë Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat kish marrë një vendim dënimi me afro 9 muaj burg për një vepër. Raporte të pakonfirmuara thanë se vepra kishte të bënte me Kundërshtinë që 34 vjeçari kishte patur ndaj një punonjsi të policisë së rendit.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA