• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Kasabashi Bridge

The Kasabashi bridge is a cultural monument with rare architectural value. Built in the year 1640 by the main architect of the Ottoman Empire, Reis Mimar Kasëm (Architect Kasëmi) whose origin was from the village of Grëmshi in the surrounding area of Mt. Tomorr. Kasabashi is made of stone that was characteristic of that period. The bridge is 25 meters long, 3 meters wide and has three arches. While the large arch has a diameter of 12 meters, the two other arches are smaller. During Turkish rule the bridge made communication easier with the neighboring provinces of Korça and Berat. Kasabashi bridge maintains the status of a first class cultural monument.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA