• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Sport - Skrapari "rikthehet" në Kategorinë e Dytë / Grupi B Kalendari i Plotë i Ndeshjeve

Pas debateve të një jave më parë, FSHF ka vënë dorën në zemër dhe nga kjo ka përfituar ekipi i Skraparit dhe Kevitan. Sipas Njoftimit të FSHF Kategoria e Dytë nuk do të ketë më 13 ekipe por 14-të të tilla që siç citojnë media sportive online, vendimarrja është bërë për të mos rrezikuar shpërbërjen e ekipeve si Skrapari dhe Kevitan. Po sot është bërë publik i plotë kalendari i takimeve për sezonin 2017 - 2018 ku Skrapari do të luaj në Grupin B dhe ndeshjen e parë do ta ketë në datën 1 tetor 2017 në orën 14:30 në Këlcyrë. Oraret ndryshojnë nëntor Ndeshjet do zhvillohen në 14:00, në shkurt Ndeshjet do bëhen në orën 15:00, Në prill Ndeshjet do kryhen në 16:00 dhe në maj Ndeshjet kryhen në orën 17:00.
Në 26 Javë Sportive do të jenë këto takimet e Skraparit sipas Kalendarit për Grupin tonë, Grupi B Kategoria e Dytë.
KALENDARI 2017 - 2018 - KATEGORIA 2 - GRUPI B
Nd. Datë Ekipi Pritës Ora Ekipi Ardhës
1 01/10/2017 FK Këlcyra 14:30 FK Skrapari
2 08/10/2017 FK Skrapari 14:30 Oriku
3 15/10/2017 FC Gramozi 14:30 FK Skrapari
4 22/10/2017 FK Skrapari 14:30 FK Elbasani
5 29/10/2017 KF Devolli 14:30 FK Skrapari
6 05/11/2017 FK Skrapari 14:00 FK Tepelena
7 12/11/2017 FK Memaliaj 14:00 FK Skrapari
8 15/11/2017 FK Skrapari 14:00 FK Maliqi
9 19/11/2017 SHS Përmeti 14:00 FK Skrapari
10 26/11/2017 FK Skrapari 14:00 SHS Albpetrol
11 03/12/2017 KF Butrinti 14:00 FK Skrapari
12 10/12/2017 FK Delvina 14:00 FK Skrapari
13 17/12/2017 FK Skrapari 14:00 FK Domosdova
14 11/02/2018 FK Skrapari 14:00 FK Këlcyra
15 18/02/2018 Oriku 14:00 FK Skrapari
16 25/02/2018 FK Skrapari 14:00 FC Gramozi
17 04/03/2018 FK Elbasani 15:00 FK Skrapari
18 11/03/2018 FK Skrapari 15:00 KF Devolli
19 18/03/2018 FK Tepelena 15:00 FK Skrapari
20 01/04/2018 FK Skrapari 16:00 FK Memaliaj
21 08/04/2018 FK Maliqi 16:00 FK Skrapari
22 15/04/2018 FK Skrapari 16:00 SHS Përmeti
23 22/04/2018 SHS Albpetrol 16:00 FK Skrapari
24 29/04/2018 FK Skrapari 16:00 KF Butrinti
25 06/05/2018 FK Skrapari 17:00 KF Delvina
26 13/05/2018 FK Domosdova 17:00 FK Skrapari


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA