• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ndalohet një 41 vjeçar nga Greva, Skrapar - Në kontrollin e mjetit u gjet një sasi Cannabis Sattiva

Më herët një ditë më parë, një shtetas 41vjeçar banues në Grevë, Skrapar u arrestua në kushte flagrance. Ndalimi ndodhi në afërsi të lokalitetit Ura Vajgurore ndërsa shtetasi udhëtonte në një automjet. Sipas Seksionit kundër Narkotikëve të Drejtorisë Vendore të Policisë Berat, arrestimi ndodhi të shtunën, 14 tetor 2017 ku nga kontrolli që iu bë një mjeti tip "KIA" që po udhëtonte dhe që ishte nën drejtimin e një tjetër 41 vjeçari që banon në Tiranë, në kroskotin e mjetit u gjet një sasi bime narkotike e llojit Cannabis Sattiva ku sipas njoftimit zyrtar të Policisë, i përkiste shtetasit 41 vjeçar me banim në Grevë, Skrapar. Njoftimi zyrtar përfundon duke cituar veprën ndesh me Kodin Penal që përkon me Nenin 283. Përfundon njoftimi.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA