BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Janë ditët kundër dhunës por në Munushtir, Skrapar Nusja rreh Vjerrën Ngjarja një ditë më parë

Posted on Sunday, December 09, 2018 and filed under , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Ndërsa "ngjyra portokalli" e një Shqipërie që sensibilizohet kundër dhunës ndaj grave, po dominon këto ditë dhjetori 2018, Në Skrapar do të duhet shumë punë ende për sensibilizmin. Më së fundmi këtë e tregon një ngjarje e një dite më parë. Kështu një 78 vjeçare ka marrë urdhër mbrojtje pasi nusja e saj ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj saj. Ngjarja ka ndodhur në Munushtir, një fshat i afërt me qëndrën urbane të Skraparit - Çorovodën. Sipas Policisë, kjo e fundit ka plotësuar Kërkesë - Padinë për lëshimin e urdhërit të mbrojtjes së menjëhershme të dhënë për shtetasen 78 vjeçare me inicialet F.Y. Sipas raportit zyrtar një 48 vjeçare me iniciale M.Y. ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj 78 vjeçares. Policia ka referuar materialet ndërsa vepra bie ndesh me nenin respektiv të Kodit Penal "Për Masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare".
© Corovoda Online / Imazhi Web /

0 Responses for “ Janë ditët kundër dhunës por në Munushtir, Skrapar Nusja rreh Vjerrën Ngjarja një ditë më parë”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social