BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Shifrat: Sa vogëlusha, fëmijë, nxënës ndjekin arsimin në Skrapar? Afro 10% e popullsisë ndodhet në sistemin arsimor lokal

Posted on Friday, January 03, 2020 and filed under , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Minimalisht 1717 është numri i ndjekësve të sistemit arsimor në Skrapar, përfshirë numrin e ndjekësve të sistemit parashkollor, kopshte dhe çerdhe. E thënë ndryshe afro 10% e popullsisë në total është pjesë e sistemit arsimor lokal. Të dhënat e gjetura nga Corovoda Online referojnë konkretisht se për vitin shkollor 2018 - 2019 zyrtarisht Skrapari rezulton me këto shifra:

Ndjekës në Arsimin Parashkollor (Kopshte & Çerdhe) - Numri në total i ndjekësve  - Skrapar = 264
Nxënës në Arsimin 9 vjeçar publik - Numri në total i ndjeksve  - Skrapar = 989
Nxënës në Arsimin e mesëm publik - Numri në total i ndjeksve  - Skrapar = 464


Informacioni lokal zbret online tek ju përmes ©Corovoda Online na ndiqni edhe në rrjetet tona sociale.

0 Responses for “ Shifrat: Sa vogëlusha, fëmijë, nxënës ndjekin arsimin në Skrapar? Afro 10% e popullsisë ndodhet në sistemin arsimor lokal”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social