Shifrat: Sa vogëlusha, fëmijë, nxënës ndjekin arsimin në Skrapar? Afro 10% e popullsisë ndodhet në sistemin arsimor lokal **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Shifrat: Sa vogëlusha, fëmijë, nxënës ndjekin arsimin në Skrapar? Afro 10% e popullsisë ndodhet në sistemin arsimor lokal

Fatjon Kaloci
3.1.20
Minimalisht 1717 është numri i ndjekësve të sistemit arsimor në Skrapar, përfshirë numrin e ndjekësve të sistemit parashkollor, kopshte dhe çerdhe. E thënë ndryshe afro 10% e popullsisë në total është pjesë e sistemit arsimor lokal. Të dhënat e gjetura nga Corovoda Online referojnë konkretisht se për vitin shkollor 2018 - 2019 zyrtarisht Skrapari rezulton me këto shifra:

Ndjekës në Arsimin Parashkollor (Kopshte & Çerdhe) - Numri në total i ndjekësve  - Skrapar = 264
Nxënës në Arsimin 9 vjeçar publik - Numri në total i ndjeksve  - Skrapar = 989
Nxënës në Arsimin e mesëm publik - Numri në total i ndjeksve  - Skrapar = 464


Informacioni lokal zbret online tek ju përmes ©Corovoda Online na ndiqni edhe në rrjetet tona sociale.