Ne Zemer te Kanioneve te Skraparit Nje nisme private behet preference e dhjetra turisteve **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ne Zemer te Kanioneve te Skraparit Nje nisme private behet preference e dhjetra turisteve

Fatjon Kaloci
31.5.11
Pak kilometra ne dalje nga Corovoda, ne drejtim te Kanioneve te famshme te Lumit Osum, te Skraparit, prej ditesh nje bar modest eshte shnderruar ne shplodhjen joshese te pushuesve vendas dhe te huaj. Favorizuar nga pozicionimi gjeografik, nje nisme private tip bar alpin, eshte shnderruar keshtu ne pike referimi per dhjetra e dhjetra guida qe kane nisur tashme sezonin e Rafting ne ujerat e lumit Osum. Ambjenti favorizon pamje te mrekullueshme ndersa zbret ne thellesi. Ujevara e ngushtices se trete, te kalon fare prane kembeve, ndersa shume prane do te kesh mundesi qe pertej Kanioneve te vizitosh legjenda mitologjike si Vrima e Nuses, Gjurma e Abas Ali, etj. Mjedisi tip alpin eshte keshtu zyrtarisht per 2011 i pari start turistik per Skraparin e kesaj vere qe po vjen. Nje prej imazheve i referohet pikerisht kesaj pike, dhe ne jua ofrojme ne bashkengjitje. Ju po ndiqni skrapari.net