Ramiz Aranitasi ne provim Edhe neser Gjymnasi i Corovodes per maturantet test **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ramiz Aranitasi ne provim Edhe neser Gjymnasi i Corovodes per maturantet test

Fatjon Kaloci
31.5.11
Ndersa neser daton 1 qershor 2011 per Ramiz Aranitasin, Emri i gjymnasit te vetem ne Corovode do te kete emocione me se paku per dhjetra e dhjetra nxenes. Keshtu neser qe ne mengjesin mesimor brenda mjediseve do te kryhet edhe testimi i dyte ai i matematikes per maturantet e vitit akademik 2010-2011. Procedura e pervitshme eshte pjese e strategjise kombetare te arsimit nga ku provimet e lirimit do te sherbejne si shtyse per vijueshmeri ne vitet pertej bankave te se mesmes, e quajtur keshtu ne zhargon shkolla e mesme e pergjithshme. Sipas raporteve jane marre masat paraprake per zhvillim ne kushte normale te testimit te neserm. Shume struktura dhe institucione lokale qe ne oret e para te mengjesit do te garantojne zhvillimin normal te provimeve. Si cdo vit e nesermja pret me emocion edhe prinderit e interesuar te cilet ne tradite presin daljen e maturanteve deri sa te kene perfunduar procesin e dhenies se pergjigjeve. Ju po ndiqni skrapari.net rrjetin me interaktiv lokal te lajmit