Starton per te dytin vit Sondazhi Personaliteti i Vitit 2011 per Skraparin **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Starton per te dytin vit Sondazhi Personaliteti i Vitit 2011 per Skraparin

Fatjon Kaloci
31.5.11
Ne nje format elektronik me parametra mjaft te larte besueshmerie, Skrapari.net portali i vetem elektronik i mbulimit informativ te Skraparit ristarton per 2011 kete here sondazhin "Personaliteti i Vitit 2011 per Skraparin" Ne nje perzgjedhje informacionale bazuar ne pyetsoret elektronik si dhe biseda te ndryshme me bashke patriote ne shtete te ndryshme te botes, ne ju propozojme listen e personaliteteve me me influence ne jeten politike, mediatike, sport, muzike etj. Ermonela Jaho, Artan Hoxha, Edmond Dalipi, Mustafa Nano,  Adriatik Zotkaj, Zylyftar Hoxha, Klodian Qafoku, Isa Meta, Muharrem Baze, Nesim Spahiu jane keta emrat e propozuar per kete sondazh mes dhjetra propozimeve. Pas suksesit te patur me iniciativen e vitit 2010 ne ristartojme serisht me te njejtat rregulla. Keshtu nga nje kompjuter ju mund te votoni vetem nje here, per te shprehur mendimin tuaj. Sondazhi do te qendroj aktiv edhe ne portalin tone elektronik deri me daten 24 dhjetor 2011, nga ku me pas do te publikohen dhe rezultatet e votes elektronike per Personalitetin e vitit 2011 per Skraparin. Sondazhi shfaqet ne faqen kryesore, te websitit tone, sapo klikoni ne adresen www.skrapari.net ne pjesen sekondare te tij. Sapo ju klikoni automatikisht do te shfaqen edhe rezultatet e momentit te votave bere deri tani nga perdorues te mundshem. Ne vijojme te mbetemi Rrjeti me interaktiv Lokal. Vijoni te qendroni me ne. Nga Zemra e Shqiperise, Drejt e ne Zemren Tuaj! Ky! Eshte Skrapari.net