E verteta Pas Maske Libri i ri pritet t'i shtohet bibliotekes Skraparase **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

E verteta Pas Maske Libri i ri pritet t'i shtohet bibliotekes Skraparase

Fatjon Kaloci
9.6.11
Autore e nje sere librash ne zhanre te ndryshem, Veprore Xhaja eshte drejt finalizimit te projektit te radhes librit me te ri qe do te mbaj titullin "E verteta pas maske". Libri i konceptuar ne nje permbledhje fabulash mjaft te goditura ne versionin projekt i trajtuar nga analiza te ndryshme do te jete padiskutim nje sukses ne librarine vendase. Libri eshte konceptuar ne dy versione shqip dhe anglisht. Veprore Xhaja, nje mesuese e perkushtuar, me heret ka botuar edhe tituj te tjere qe pasurojne biblioteken vendase si "Pertej Ndeshkimit", "Edhe lepujt enderrojne" etj. Ne nje interviste me te mesuam edhe per projekte te tjera qe do dalin se shpejti prej se njejtes autore, ne pritje eshte nje tjeter veper kete here ne zhanrin poeme, si dhe nje botim i zhanrit thriller. Autorja specifikon se ky vit do te jete konkretizim i nje sere nismash qe ne thelb do te nxisin krijimtarine rajonale. Ju po ndiqni portalin me interaktiv lokal. Ky eshte Corovoda On Line Blog