Eventi Ne 28 qershor Eltty Dj performon ne Club Radio Dj surpriza edhe ne Skrapari Radio **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Eventi Ne 28 qershor Eltty Dj performon ne Club Radio Dj surpriza edhe ne Skrapari Radio

Fatjon Kaloci
20.6.11
Ndersa me heret kemi postuar per perfomancen gjithnje e ne rritje te Disc Jokerit te vetmit nga Skrapari debutueshem fuqishem ne kete periudhe verore. Eltty Dj mesa duket do ta kete intesive ne karrieren e tij kete vit. Keshtu diten e marte 28 qershor 2011 per afro 60 minuta ne ajer ne Club Radio Dj eshte njoftuar performimi i miksimeve me te mira dhe performancave te hiteve me te reja te nxjerra nga Disc Jokeri yne. Edhe networku tashme skrapari.net do te ndjek kete zhvillim dhe do ta ofroj kete zhvillim diten e pare te transmetimit online te Radio Skrapari e cila eshte njoftuar me heret se do te startoj ne daten 1 korrik 2011. Keshtu per te gjithe ata qe nuk do te kene mundesi ta ndjekin performancen e 28 qershorit ne Club Radio Dj, ne do te mundesojme transmetimin e ketij eventi. Nje ure e fuqishme mes eventeve kulturore dhe audiences do te vendoset keshtu permes sherbimit me te ri Radio Online te Skrapari.net. Ne mjediset e radios me te re ende nuk eshte mesuar mbi orarin  e transmetimit te ketij eventi gjithesesi gjate dites permes spoteve te apasionuarit pas muzikes me te mire do te njoftohen mbi kete event. Ju po ndiqni Skrapari.net