Facebook se shpejti me nje tjeter risi Ne Profil do ju shfaqet butoni muzik **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Facebook se shpejti me nje tjeter risi Ne Profil do ju shfaqet butoni muzik

Fatjon Kaloci
21.6.11
Rrjeti social me i madh ne bote Facebook po punon per te trupezuar ne plateformen aktuale nje aplikacion te ri. Keshtu ne profilin e ri te cdo perdoruesi mendohet se ne prane vendit te chat ne facebook do te shfaqet edhe nje ikone e re me opsionet "Play" dhe "Pause" qe do t'ju mundesojne degjimin e muzikes. Akordi i ri i lidhur me Spotify synon jo vetem kaq, por madje ju mund te postoni ne status kengen qe po degjoni, mund ti dergoni nje link nje friendsi tuaj etj opsione. Gjithashtu kur te hyni ne Homepage apo kryefaqen tuaj, krahes aktiviteteve, postimeve qe kane bere miqte e llogarise suaj do te publikohen edhe tingujt muzikore qe po degjohen. Nuk dihet qarte deri tani nese do te kete ndonje opsion per te shkarkuar kenge, por mesa kuptohet nje gje e tille edhe nese do te jete do jete me pagese. Gjithesesi zyrtarisht mesohet se lajmi per kete aplikacion do te behet konkret mbase edhe zbatohet ne praktike gjate eventit te pervitshem F8 qe facebook ben me novatocionet e reja. Per momentin ne Shqiperi shkarkimi i Spotify mund te behet por realisht nuk ka akses per tu regjistruar nga vendi jone.Gjithesesi nese vendosni emailin tuaj Kompania do tju njoftoj per aktivizimin. Eshte Tech Time ne Skrapari.net Rrjeti me interaktiv Lokal