Nese ne kompjuterin tuaj keni foto qe i keni hedhur disa here ky aplikacion ju ndihmon **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nese ne kompjuterin tuaj keni foto qe i keni hedhur disa here ky aplikacion ju ndihmon

Fatjon Kaloci
20.6.11
Jemi ne tech time ketu ne skrapari.net. Kete here duam t'ju njohim me nje program free te cilin mund ta instaloni ne komjuterin tuaj nese ju nevojitet. Kryesisht qellimi i ketij programi eshte t'ju vij ne ndihme atyre personave qe ne kompjuterat e tyre kane foto te cilat jane ne me shume se 1 kopje ose te njejten foto ne me shume se 2 apo tre skedare. Programi quhet Awwsome Duplicate Photo Finder. Fale ketij programi falas, ju mund te gjeni dhe te fshini fotot te cilat i keni ne me shume se dy here (te njejtat) ne kopmjuterin tuaj qe ju zene nje vend te konsiderueshem te memories. E bukura e programit eshte se ai kerkon ne kompjuter edhe gjen fotot permes rezolucionit pavaresisht se ju mund ta keni emertuar foton me emertesa te ndryshme ne me shume se 2 vende. Ne botonin e kerkimit ai i gjen vete fotot qe jane te ngjashme dhe ju jep shenim per te siguruar edhe perdoruesin nese kjo foto per te eshte e njejte me tjetren dhe nese do te procesoj me fshirjen e njeres kopje. Vlen per shume tipe imazhesh si Jpg, Gif, Png, Bmp etj.

Perpara se ta shkarkoni (nese ju e konsideroni te duhur kete gje) duhet te kini parasysh keto elemente:

Programi eshte Falas. Vlen per sistemet operative Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/Windows 7. Minimalisht CPU duhet te jete 400 Mhz, Kompjuteri juaj duhet te kete nje RAM me te madh se 512 MB, dhe te keni si hapesire te lire minimumi 5 Mb.  Te gjithe ata qe duan ta perdorin mund ta shkarkojne ketu.

Eshte ky skrapari.net ne Tech Time