Neser Ramiz Aranitasi ne Provimin e Matematikes Maturantet ne ethe **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Neser Ramiz Aranitasi ne Provimin e Matematikes Maturantet ne ethe

Fatjon Kaloci
14.6.11
Maturantet e Gjymnasit te Pergjithshem Ramiz Aranitasi ne Corovode neser do ti nenshtrohet testimit te fundem te lendes se Matematikes. Maturantet e Corovodes neser keshtu e merkure 15 qershor 2011 do te nisin provimin dicka rreth ores 10:00 ku do ti nenshtrohen 25 pyetjeve mbi absorbimin e njohurive matematikore qe ata kane bere gjate se mesmes qe u perfondon. Tezat do te jene ne 3 nivele, per nivel nen mesatar, mesatar dhe mbi mesatar. Testimi i neserm do te zgjas rreth 2 ore e 30 minuta. Ndersa pas mesdite do te mesojne po neser rezultatet e provimit te Letersise te cilat do te publikohen edhe ne websitin e Ministrise Se Arsimit te Shqiperise. Rezultatet e Letersise priten te mesohen pas ores 15:00 te se merkures. Ju po ndiqni skrapari.net Portalin me interaktiv te lajmit lokal.