Policani tashme ne imazhin e ri te ndryshimit ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Policani tashme ne imazhin e ri te ndryshimit ja Video

Fatjon Kaloci
14.6.11
Skrapari Network gjithnje ne mbulim te cdo informacioni mbi Skraparin me se fundmi ju jep imazhet video te ngarkuara fundjaven e kaluar ne nje prej rrjeteve sociale ate me te perdorshmin Facebook. Ne arritem te siguronim nje plan video ne te cilen shfaqet ajo qe skrapari.net e ka emetuar me heret ne publikimet e veta por kete radhe pasqyrojme permes kesaj video ndryshimin rrenjesor te qendres se Policanit permes imazhit te ri qe u mundesua Kryetari Aktual i Bashkise per gjithe komunitetin. Ne planin qe inserojme me poshte (kerkojme kortezi autorit per publikim) shfaqet atmosfera e qytezez se vogel ndersa banoret i gezojne nje profili me te qyteteruar qe vendi i jep krenari. Videoja ne bashkengjitje mban kolone zanore ate qe u konsiderua himn i Policanit nje produksion audio me titull "Per te Shtrenjtin Polican" ne baze te ketij produksioni eshte i madhi Reshat Arbana dhe tenori Kastriot Tusha. Ndiqni planet ne vijim te publikuara me date 11 qershor 2011 nga A.Lala Ky eshte Skrapari.net Portali me interaktiv i lajmit lokal.