Skrapari Futboll Klub tashme nje tjeter mbulim i dedikuar ekipit te Skraparit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari Futboll Klub tashme nje tjeter mbulim i dedikuar ekipit te Skraparit

Fatjon Kaloci
5.6.11
Faqeve, blogjeve, dhe shkrimeve te ndryshme ne internet qe flasin per ekipin e Skraparit, me se fundmi i eshte shtuar eshte aksesi me i ri, nje sipermarrje e skrapari.net e cila ne rrjetin social Facebook ka lancuar 2 dite me pare nje fan page te dedikuar vetem Skraparit ne futboll. Keshtu Faqja e Re ne Facebook  e quajtur "Skrapari Futboll Klub" gjate ketyre dy diteve ka emetuar me shume se 80 informacione nder me te spikaturat e te cilave, imazhe qe vijne permes mobile te kaimit Terbuni - Skrapari, te euforise se lojtareve te ekipit ne castet e fitores qe i kualifikoi ne Kategorine e Pare per sezonin qe po vjen 2011 - 2012, apo edhe imazhe te dhunes se ushtruar ndak arbitrit ne kete takim, ishin keto disa nder risite qe skrapari.net i rezervon per ndjekesit ne kete faqe. Gjithashtu nje tjeter rendesi marrin informacione dhe deklaratat e fundme te lojtareve te ekipit dhe stafit, sikunderse interes paraqet edhe moria e imazheve ilustruese te stadiumeve dhe terreneve sportive ku do te luhen takimet e kesaj faze. Nje produksion qe sapo ka startuar dhe sipermarre nga Skrapari.net. Ne vazhden informacionale, ju ne kete grup do te keni edhe raportet e para te cdo info, rezultati, imazhi, arkiv dhe video. Ju po ndiqni skrapari.net Portali me interaktiv lokal i lajmit te Skraparit