Zyrtare Ja cilet jane emrat fitues te Keshillave ne Bashki dhe Komuna ne Skrapar **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Zyrtare Ja cilet jane emrat fitues te Keshillave ne Bashki dhe Komuna ne Skrapar

Fatjon Kaloci
5.6.11
Jane mesuar publikisht tashme emrat e anetareve te Keshillave Bashkiak dhe Komunal te Skraparit. Keshtu zyrtarisht Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar Shperndarjen e Mandateve respektive per cdo njesi vendore pjese e KZAZ Nr. 4 qe mbulon Skraparin. Skrapari.net adresari i vetem i mbulimit informacional te zones ne kete link ju jep me shume detaje.

1- Komuna Qender Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 6 mandate:

 1. Demir Kapllan Petriti (PDS)

 2. Pelivan Enver Myftari (PSD)

 3. Sinan Rushit Hysi (PSSH)

 4. Pellumb Rexhep Hamzollari (PSSH)

 5. Lindita Kujtim Mali (PSSH)

 6. Nuri Teki Kadiu (PSSH)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 6 mandate:

 1. Engjell Novrus Spahiu (LSI)

 2. Musa Qamil Shurdhi (LSI)

 3. Myfit Pajo Feka (PAASH)

 4. Clirim Feim Mustafallari (PBK)

 5. Ajet Feta Cuedari (PD)

 6. Fari Zija Kapllani (PD)


c. Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut ka fituar 1 mandat:

 1. Atlind Astrit Hysi (PBDNJ)


2- Komuna Potom, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 7 mandate:

 1. Gramos tahir Gorce (PDS)

 2. Myrteza Novruz Dusho (PSD)

 3. Nexhip Xhevahir Hasa (PSSH)

 4. Kujtim Hate Rrushanji (PSSH)

 5. Liri Nazmi Gorce (PSSH)

 6. Blerdi Irfan Tushe (PSSH)

 7. Ditjan Qani Mehmetas (PSSH)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 6 mandate:

 1. Gramos Qenam Kafexhiu (LSI)

 2. Lavdije Muharrem Braho (LSI)

 3. Fatmir Qemal Hasa (LSI)

 4. Luan Ali Hasa (PBKD)

 5. Mevlan Gjenc Ibraj (PD)

 6. Qerim Haki Cerri (PR)


3- Komuna Bogove, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 6 mandate:

 1. Avdyl Ibrahim Laze (PDS)

 2. Teki Ali Shamo (G99)

 3. Agim Teki Hasanaj (PSD)

 4. Zenel Kaman Xhamallati (PSSH)

 5. Faik Nazif Koxhaj (PSSH)

 6. Bilbil Qani Cuni (PSV91)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 7 mandate:

 1. Ali Muharrem Spaho (AD)

 2. Lalush Myrteza Ago (PLD)

 3. Lulzim Murat Alushani (LSI)

 4. Nikolin Zalo Qato (PD)

 5. Ferit Hatem Kalemi (PD)

 6. Gramos Brahim Hasanaj (PLL)

 7. Afrim Dilaver Cela (PR)


4- Bashkia Corovode, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca Per te Ardhmen" ka fituar 5 mandate:

 1. Perparim Kadri Harizaj (PDS)

 2. Fatos Hajro Hasanaj (PSSH)

 3. Anjeza Komsomol Koroni (PSSH)

 4. Muharrem Meleq Musabelliu (PSSH)

 5. Arjana Abas Beqollari (PSSH)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 10 mandate:

 1. Ilir Abedin Kapxhiu (AD)

 2. Bilbil Barjam Alimadhi (LSI)

 3. Faik Barjam Biraku (LSI)

 4. Shpresa Hazbi Musabelliu (LSI)

 5. Petrit Hysni Zeka (LSI)

 6. Lime Mestan Germenji (PBK)

 7. Luan Yzedin Cuedari (PBKD)

 8. Elvira Hazis Hysenllari (PBKD)

 9. Hajredin Lahe Bakiasi (PD)

 10. Arjan Muharrem Mustafallari (PDIU)


5- Bashkia Polican, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca Per te Ardhmen" ka fituar 6 mandate:

 1. Marsuela tahir Lulaj (PDS)

 2. Shpetim Xheladin Xhamallati (PSD)

 3. Astrit Skender Hasa (PSSH)

 4. Pranvera Mahmut Qevani (PSSH)

 5. Ardjan Bektash Spaho (PSSH)

 6. Klajd Hysen Brahimi (PSV91)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 8 mandate:

 1. Selim Kamber Gorezi (BLD)

 2. Afrim Ilmi Qamirani (LSI)

 3. Dritan Jonus Hoxha (LSI)

 4. Vjollca Ramazan Lulaj (LSI)

 5. Vladimir Fetah Aliaj (PBK)

 6. Nazmi Xhaferr Lilaj (PD)

 7. Kliton Agurim Lula (PDIU)

 8. Seit Hysmet Bakillari (PR)


c. Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut ka fituar 1 mandat:

 1. Arjan Ali Hasani (PBDNJ)


6- Komuna Gjerbes, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca Per te Ardhmen" ka fituar 5 mandate:

 1. Mexhit Mersin Carkanji (PDS)

 2. Aviator Hysen Hebibasi (PDSH)

 3. Gezim Kanan Maliqaj (PDSH)

 4. Celnik Bexhet Hajdari (PSD)

 5. Asllan Orhan Lajthia (PSSH)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 8 mandate:

 1. Idris Bedri Qemalaj (BLD)

 2. Hankushe Sejdin Alushani (LSI)

 3. Kajmak Mylazim Goduni (PAASH)

 4. Spartak Veri Shahinaj (PBK)

 5. Nuri Sabri Sojati (PD)

 6. Nadire Mersin Ismaili (PLL)

 7. Myqerret Reshat Hebibasi (PR)

 8. Sali Faslli Molla (PR)


7- Komuna Vendreshe, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 3 mandate:

 1. Arjan Rexhep Shehu (PDS)

 2. Dorjan Fejzo Dervishi (PDSH)

 3. Nikolino Xhaferr Gramozi (PSD)


b. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 10 mandate:

 1. Rexhep Harif Musa (AD)

 2. Perparim Bakush Bakiu (BLD)

 3. Shkelqim Neim Zaimi (LSI)

 4. Sigurim Bedri Arapaj (LSI)

 5. Tefta Sefedin Kuci (LSI)

 6. Feti Abedin Hysi (PBK)

 7. Agim Bardhyl Dervishi (PD)

 8. Baftjar Hysen Bakiu (PDIU)

 9. Gezim Estref Bano (PLL)

 10. Halim Teki Hoxha (PR)


8- Komuna Leshnje Skrapar.

1. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 5 Mandate:

a) Fadil Veis Hoxha (PDS)

b) Jupe Islam Shkembi (PDSH)

c) Merita Muharrem Mukaj ( G99)

d) Marije Pjeter Hodo (PSSH)

e) Riza Musa Ylli (PSV91)

2. Kualicioni "Aleanca per Qytetarin" ka fituar 8 mandate:

a) Adil Sami Kumbara (AD)

b) Fisnik Shaban Hodo (LSI)

c) Vjollca Nuri Ylli (PAASH)

d) Mitat Fetah Borri (PBK)

e) Arben Brahim Hodo (PBKD)

f) Erjon Mazllem Caka (PD)

g) Astrit Sami Gropa (PDIU)

h) Altin Isa Hodo (PRSH)

9- Komuna Cepan, Skrapar

a. Kualicioni "Aleanca per te Ardhmen" ka fituar 2 mandate:

 1. Njazi Qenam Bego (PDS)

 2. Kastriot Brahush Bramo (PSSH)


b. Kualicioni "Aleanca Per Qytetarin" ka fituar 11 mandate:

 1. Hajri Indris Cela (LSI)

 2. Edlira Ymer Dingo (LSI)

 3. Shiro Syrja Carcani (LSI)

 4. Qendrim Lula Dingo (LSI)

 5. Nuredin Izet Basho (PAASH)

 6. Agim Bedri Lushka (PBK)

 7. Shefqet Ferhat Halialaj (PBKD)

 8. Arti Muharrem Durro (PD)

 9. Mustafa Hazis Bregu (PD)

 10. Batjare Qemal bego (PD)

 11. Lindita Bashkim Bekteshi (PLL)


Ju po ndiqni Portalin me Interaktiv Lokal te Skraparit, prej 3 vitesh ne tregun mediatik, informacioni lokal me i shpejte dhe i sigurt ne mese 80 burime informacionesh. Nga Zemra e Shqiperise Drejt e Ne Zemren Tuaj. Ky! Eshte Skrapari.net