Hidhet Shorti i Kupes se Botes 2014 Shqiperia ne grupin E Grupi i Lehte? **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Hidhet Shorti i Kupes se Botes 2014 Shqiperia ne grupin E Grupi i Lehte?

Fatjon Kaloci
31.7.11
Eshte hedhur para pak castesh shorti i grupeve sipas kontinenteve per Kupen e Botes 2014 ne Futboll. Ceremonia u zhvillua ne Rio De Janiero dhe keshtu ekipet kombetare te cdo vende njohen kundershtaret brenda grupit. Shqiperia do te jete ne Grupin E. Por le te shohim konkretisht Cndodh ne Vazot tashme me kapak te grupeve. Ja cilet jane shortet e rena pak me pare.

Grupi A: Kroaci, Serbi, Belgjik, Skoci, Maqedoni, Uells
Grupi B: Itali, Danimark, Republika Ceke, Bullgari, Armeni, Malta.
Grupi C: Gjermani, Suedi, Ireland, Austri, Ishujt Faroe, Kazakistan.
Grupi D: Hollande, Turqi, Hungari, Rumani, Estoni, Andorra.
Grupi E: Norvegji, Slloveni, Zvicer, Albania, Qipro, Islande.
Grupi F: Portugali, Rusia, Izrael, Ireland e Veriut, Azerbaxhan, Luksemburg
Grupi G: Greqi, Sllovaki, Bosnia-Herzegovina, Lituania, Letoni, Lihteshtejn
Grupi H: Angli, Mali i Zi, Ukraina, Poloni, Moldavia, San Marino
Grupi I: Spanja, Franca, Bjellorusi, Gjeorgji, Finland

Eshte Skrapari.net Portali i lajmit me interaktiv. Prej nje korrikut 2011 edhe radio Online ne http://skrapari.net/skrapari-radio