Oops Ne Hollande tashme neper rruge edhe nje kalim i sinjalizuar per Lopet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Oops Ne Hollande tashme neper rruge edhe nje kalim i sinjalizuar per Lopet

Fatjon Kaloci
13.7.11
Hollanda pervec vijave te bardha ne rruge per kalimin e kembesoreve ka vendosur me se fundmi edhe nje rruge te dedikuar per kalimin e Lopeve. Kjo gje u instalua fillimisht ne qytetin e Voorst ne Hollande ku sipas agjensise se lajmeve France Press, shoferet duhet te ndalin dhe te respektojne tabelen e re rrugore qe ka nje lope ne imazh dhe qe sinjalizon "Kujdes! Nje tjeter lope mund te kaloj". Publikisht lajmi u mesua 2 dite me pare ne 11 korrik 2011. Imazhi ne bashkengjitje tregon pikerisht kalimin ne fjale. Ju po ndiqni Skrapari.net Oops