Dokumentat e 2010 Wikileaks per Shqiperine: TE TRAJNUARIT E AMERIKES NE SHQIPERI PER TEKNIKAT E SURVEJIMIT **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dokumentat e 2010 Wikileaks per Shqiperine: TE TRAJNUARIT E AMERIKES NE SHQIPERI PER TEKNIKAT E SURVEJIMIT

Fatjon Kaloci
31.8.11
Foto Web  Corovoda On Line
Emra te pervecem Jane fshire nga
Ne ne kete imazh per Privatesi
31-08-2011 E ndonse wikileaks pesoi nje sulm pak ore me pare ku perdoruesit e thjeshte shume materiale mbi Shqiperine nuk gjenden dot, ajo qe ne kapem vetem pak minuta me pare i referohet nje shkrese kembimi qe mban emrin e Clinton. Dokumenti i referohet dates 11 janar 2010 dhe pergjithsisht flitet per "lejen" qe jepet per te vazhduar nje kurs trajnimi me emrin "TEKNIKAT E SURVEJIMIT DHE KURSI I MBIJETESES NE RRUGE" mjaft mister ne keto lloje kursesh ndersa cablegate liston emrat e personave qe marrin pjese ne to. Po me kaq mister ne dukje sesi depertohet apo le te themi politika nderkombetare vepron per ata qe nuk e dine kaq thelle, dhe cdo shkrese e Cablegate perfundon me shenimin edhe me mistik: teksualisht "Note that if Post subsequently becomes aware of possible human rights violations by the individuals listed above, Post should inform the Department and not proceed with training. Post should refer to the Leahy Vetting guidance manual for additional assistance. CLINTON" ne shqiperim Nese vini re se shkelje te te drejtave te njeriut nga persona (qe ndodhen ne liste) Corovoda On Line Nuk mund t'jua publikoj pasi jane emra te pervecem, punonjes polie e te dhena personale si ditelindje etj) Duhet te njoftohet departamenti dhe te mos vazhdohet me trajnimin. Duhet ti referoheni manualit udhezues Leahy Vetting per asistence" Perfurndon ne mbi 5 dokumente me termin CLINTON. Corovoda On Line jep nje pamje Web te Dokumentit marre vetem pak minuta me pare ku emrat e pervecem jane fshire qellimisht prej nesh per te ruajtur privatesine). Nje tjeter shock do te sjell mesa duket Wikileaks per Shqiperine ndersa ende ne keto caste shume navigues nga Shqiperia nuk kane aksesin ne keto dokumenta pasi besohet se faqja eshte hackeruar para disa oresh dhe shume materiale jane Fshire. Gjithesesi posedohen nje sasi prej 767 dokumetash me pak njohuri me te gjera qe i shpetojne cdo sulmi, ku permendet termi Tirana.
Jeni Duke Ndjekur Corovoda On Line.