Dyshime ne Meksike. Dy video YouTube japin nje tjeter version per tragjedine ne Casino Royal Policia mund te kete bashkepunuar ose shmangur Ja Video **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dyshime ne Meksike. Dy video YouTube japin nje tjeter version per tragjedine ne Casino Royal Policia mund te kete bashkepunuar ose shmangur Ja Video

Fatjon Kaloci
29.8.11
29-08-2011 Ne nje zhvillim te fundit ne Meksike 2 video te ngarkuara ne Rrjetin YouTube japin disa momente te shperthimit ne Casino Royal ku mbeten te vdekur 53 persona. Ne dy videot te cilat jane bere nga dy persona te ndryshem sipas mediave meksikane eshte xhiruar permes celulareve pas shperthimi. Ne planet video shfaqen edhe dy patrulla policie. Ne nje pershkrim te videos ne YouTube njeri prej ngarkuesve te saj ka permendur se Policia ishte aty por nuk dihet sesi u fsheh pas parkingut. Dyshime jane ngritur ne media mbi rolin qe mund te kete patur policia ne kete ngjarje ku sipas planeve ose nuk kane reaguar ose kane bashkepunuar. Corovoda On Line ju publikon videot ne fjale ne Bashkengjitje qe u publikuan fillimisht ne websitin Excelsior.com dhe me pas u hodhen ne YouTube:
Video Nr1:

Video Nr2:

Ju Po Ndiqni Corovoda On Line Blog