Facebook Messenger aplikacioni i ri se shpejti per perdoruesit via mobile **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Facebook Messenger aplikacioni i ri se shpejti per perdoruesit via mobile

Fatjon Kaloci
11.8.11
Rrjeti social Facebook njoftoi me heret se nje tjeter aplikacion po i shtohet gjigandit me te madh social deri tani. Sherbimi do tu mundesoj perdoruesve te celulareve Smart Phone qe permes Facebook Messenger te dergojne mesazhe me te shpejta edhe ndersa perdoruesit jane ne levizje permes celulareve te tyre. Me heret ky rrjet social edhe ne aplikacionin Chat shtoi opsionin e videocalling nje tjeter pararendes e komunikimit interaktiv me audio dhe video. Perdoruesve te celulareve do tu duhet te shkarkojne Messenger Application ndersa mesazhet dergohen ne menyre te menjehereshme. Ju po ndiqni Tech Time ne Skrapari.net Portalin me interaktiv Lokal